Het sterke productaanbod van Intersoc: dat verdient een even straffe website

Intersoc, da’s een topspeler voor gezins- en groepsreizen. Met hen op reis gaan, betekent een vakantie op maat en zonder zorgen. Alleen ervaarde je dat nog niet op hun vorige website. Absoluut Zulu to the rescue voor een sterke user experience op alle vlakken!

De uitdaging

Intersoc, de reisorganisatie van de Christelijke Mutualiteit, biedt zomer- en winterreizen aan voor gezinnen en groepen. Maar hoe blijf je mensen inspireren, zowel om op reis te gaan als om vrijwilliger te worden? En hoe spreek je tegelijk gezinnen aan als grote groepen, zoals bedrijven en organisaties? Het antwoord was een gloednieuwe website.

De insteek

De website blijft trouw aan twee fundamentele waarheden:
– Sterke storytelling doe je zowel visueel als met content.
– Gebruiksvriendelijkheid staat altijd centraal.

Naar de website

Onze aanpak

Een reiswebsite moet vooral fris, inspirerend en aantrekkelijk zijn. Met een licht design en een focus op mooie fotografie, trekken we meteen aan om op reis te gaan. Naast de foto’s wordt er ook ingezet op storytelling en getuigenissen. Die verhalen linken we aan reizen, activiteiten of producten. Via slimme filters en een gebruiksvriendelijke wizard heb je in geen tijd je droomreis gevonden en geboekt.

Tijdens je reis kan de website ook als gids beschouwd worden om de activiteiten op jouw vakantiebestemming te bekijken. Het CMS van de website heeft een dubbele functie en wordt door het personeel gebruikt als planningstool. Je kan zelfs automatisch affiches genereren om het dagprogramma ter plaatse, tijdens de vakantie bekend te maken.

Rekrutering: Intersoc rekent op een leger aan vrijwilligers om van elke vakantie een succes te maken. Daarom creëerden we een aparte website waarin we werkvakanties promoten en mensen activeren om als vrijwilliger mee te reizen. Dit resulteert in een state-of-the-art rekruteringswebsite met alle toeters en bellen.

Naar de website
Andere projecten die je waarschijnlijk interesseren:
Boerenbond

Boerenbond

Port of Antwerp

Port of Antwerp

Voel je de klik al? Geweldig.
Tijd voor een babbel.

Een klik met betekenis
Thomas Klein
Managing partner

thomas@zulu.be
+32 486 28 54 92

Adriaan De Raymaeker
Head of Operations

adriaan@zulu.be
+32 472 81 73 94